Ми працюємо для вас! Онлай-магазин з 9:00 до 20:00! Офлайн (магазин) з 8:00 до 15:00

  • Кошик порожній!

Прямий диван «Браво» від компанії Virkoni – елегантність та комфорт!

Прямий диван «Браво» – це чудова, дуже стильна та зручна модель, яка чудово виглядає не тільки у вітальні міської квартири чи приватного будинку, але й у приймальні офісу будь-якої компанії.

«Браво» має гладкі геометричні форми, підлокітники без різких кутів, завдяки чому він гармонійно виглядає в оточенні меблів майже будь-якого стилю. Особливий шарм дизайну дивану надає оригінальний рядок на оббивній тканині та трьох м'яких подушках, які йдуть у комплекті з цією моделлю.

Класичні кольори оббивки з одного боку надають особливий шарм даної моделі, а з іншого, дозволяють підібрати найбільш відповідний за кольором диван. Такий диван чудово впишеться в офіс, де відвідувачі можуть комфортно сидіти, чекаючи зустрічі, а чудово виглядатиме в квартирі, де на ньому можна буде не тільки проводити час з сім'єю за переглядом серіалів, але й використовувати його для щоденного комфортного сну.

Диван оснащений однією з найпрактичніших і найнадійніших сучасних систем трансформації, а саме системою «Єврокнижка» (іноді таку систему називають «Єврокомфорт»). Дана система дозволяє ставити диван біля самої стіни, не побоюючись, що трансформація дивана потре шпалери або подряпає фарбу.

У «Єврокнижці» використовується мінімум елементів, які можуть зламатися або зноситися. З таким механізмом легко може мати справу навіть дитина, адже диван розкладається в спальне місце дуже просто – варто лише висунути сидіння по напрямних до кінця вперед, як на місце, що звільнилося, опуститься спинка дивана. І все! Залишилося тільки застелити диван і можна зручно відпочивати на рівному спальному місці.

До того ж завдяки «Єврокнижці» у дивані «Браво» розміщено дуже місткий ящик для постільної білизни.

Габаритні розміри прямого дивана «Браво» – 220 на 90 сантиметрів, а розмір спального місця 135 на 192 сантиметри. Даний розмір дозволяє зі зручністю спати двом людям. Ширина сидіння – 192 сантиметри дозволяє спокійно розміститися трьом персонам.

Основа під матрац виконана і використанням пружинного блоку «Боннель», наповнювачем виступає пінополіуретан високої щільності, а також шари ватину та повсті. Пінополіуретан дозволяє зберігати контури тіла і надає ортопедичний ефект на час сну.

При створенні каркасу дивана «Браво» використовується екологічно чиста деревина, а також фанера ДСП та ДВП.

Підсумуємо. Прямий диван «Браво» від компанії Virkoni є чудовим рішенням для меблювання житлової площі або офісу. Він не займає багато місця, відмінно вписується практично в будь-який інтер'єр і може служити як для відпочинку та розваг, так і як щоденне спальне місце.